Günceler

Pazartesi

Dondurma Tadında Yaz Dizileri

  Dondurma Tadında Yaz Dizileri
Televizyon ekranında yaz seyirciyi ekrana çekmeye çalışacak olan ‘’yaz dizileri’’ artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 


Yaz dizisi denilince artık klişe haline gelen tatil beldelerinde bulunan lüks bir otel, çakma aşk hikayesi ve birbiriyle rekabet içinde olan gençler geliyor. Dizinin teması aşk üzerine kurulu olmasına rağmen sürekli birbiriyle tartışıp anlaşamayan çiftler görüyoruz. Varlıklı bir hayat süren, gösterişi eksik olmayan, yalılarda oturan, lüks otomobillere binen, bir giydiğini bir daha giymeyen, abartılı yaşamları bizlere gösteriyor. 

Bu hayatlara sahip kişilerin, fakir erkek ya da fakir kızın yolları tuhaf bir şekilde kesişir. Diğer yaz dizilerinden daha çok izlenme oranına sahip olmak için her bölümde olay üstüne olay yaratır. 
Belli olan yaz dizilerinden bazıları: 
             1.Bodrum Masalı Dizisi - Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, TMC Film’in yeni yaz dizisi başrollerini Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmicem İntepe ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaşacağı dizinin çekimleri sürüyor. Haziran ayında seyirci ile karşılaşması bekleniyor. 

              2) No: 309 Dizisi - Fox Tv ekranlarında haziran ayında senaryosu ve oyuncu kadrosu ile marjinal isimli bir dizi başlayacak. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmenliğini HASAN Tolga Bulut’un yaptığı, başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak ve Özlem Tokaslan’ın bulunduğu dizinin kadrosu belli oldu. Haziran ayının başında ekranlarda olması bekleniyor. 

                3.Aşk Laftan Anlamaz - Show TV ekranlarında Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği, Yönetmenliğini ise Bahadır İnce'nin yaptığı yapımın kadrosunda Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.Dizi’ye 'Ulan İstanbul' ile tanınan Demet Gül ve son olarak 'Hatırla Gönül'de rol alan Özcan Tekdemir dahil oldu. Haziran ayından itibaren yayınlanması bekleniyor. 

                4. Hangimiz Sevmedik Dizisi - TRT 1 ekranlarında Başrollerini Can Yaman, Selen Soyder, Emre Karayel, Altan Erkekli, Gül Onat, Deniz Oral, Devrim Yakut, Erdem Baş, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Berfu Öngören, Onur Sermik, Doğa Konakoğlu ve Selma Kutluğ’un bulunduğu yapım, bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak. Temmuz’da yayınlanması bekleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder